Kouluhommiin olen löytänyt jo jonkin laista tatsia tuon alkaneen abikurssin myötä, ainakin heräämisen suhteen. Kyllä siitä varmasti on hyötyä, varsinkin kun tehtävät tekee kurssilla ja kotona huolella. Olen nyt jaksanut pariin kertaan viikon aikana tuon lisäksi parituntia lukea ruotsalaisia sarjakuviani, ja ensimmäinen kirja tulee tänään muuten kannesta kanteen!!, sekä kuunteluja abitreenien sivuilta. Jos näin jatkan ja loppua kohden vielä tiukennan niin eivätköhän ne kirjoitukset ainakin läpi mene, edistystä olen kyllä huomannut joka on kummasti motivoinut. Abikurssin alkutestistäkin sain yllättävän hyvän arvosanan 6,5 , toivotaan että lopputestin tulos nousisi vielä numerolla! Puutarha suunnitelma on tosin edelleen jäänyt vain ajatuksen tasolle, vaikka tuossa hommassa punainen lanka mielessä on jo puolet hommasta. Alustavan YTL:n hakemuksenkin olen pakertanut kasaan ja se ja lukihäiriötestaus asia tulisi hoitaa heti ensi viikon alussa, kun lukion henkilökunta palailee lomilta.

Menneisyyden osalta olen ottanut tällä viikolla suuriakin askeleita, kuten blogissanikin voi huomata. Uskonlahkoisesta suvustani kirjoittamisesta oli mielestäni suht. helppo aloittaa, sillä se ei ole ihan rankimpia kokemuksiani, mutta häiritsee aika ajoin, lähinnä kyseisten ihmisten seurassa. Kun pääsin kirjoittamisessa alkuun tuntui, että tekstiä alkoi tulvia kuin itsestään, se näkyy tekstin pituutena. Mutta merkittävintä henkisenvointini ja menneisyyteni käsittelyn kannalta oli varmasti yhden hyvän ystäväni vierailu, jonka aikana puhuimme 5 tuntia kummankin elämästä, näin avoimesti n ole varmaan kellekään puhunut muuta kuin miehelleni. Tuntuikin hyvältä puhua asioistani välillä myös jollekin muullekin ja saada uusia näkökulmia asioihin. Oli myös erittäin antoisaa ja ajatuksia herättävää kuunnella hänen kokemuksiaan. Ystävyytemme syveni varmasti paljon.
 
Terveysasioissa olen nyt vähän lipsunut, mikä harmittaa… Ruokailun säännöllisyydestä ei ole ollut mitään tietoakaan, ehkä kun koulut alkaa ja yhden ruuan saa tekemättä itse? ;) Eikä nuo hedelmät ja marjat välipaloina juuri ole lisääntyneet, liikunnasta puhumattakaan joka on täysin jäänyt kipeän polveni vuoksi! Nyt aionkin aloittaa aivan hullun lihaskunto treenin gymstikilläni jotta kiinteytyisin hieman, sillä ens vkl rantabileet odottavat eikä kroppa ole ihan piksu kunnossa, jotain silti aion tehdä viikon aikana,tulee ainakin hyvät pohjat jatkaa liikuntaa ja syömisiä siitä eteenpäin. Ja kai sitä viikos nyt vähän edes voikeretä kiinteytyä??? Jookos??
Siivouksesta kerran viikossa olen muuten saanut pidettyä kiinni! Kyl kiva olo aina työn jälkeen.