MILLAINEN VAATETYYLISI ON?

Naisellista ja perinteistä 50-lukua, yhdistettynä rock ja hippihenkisyyteen. Varsin erikoinen seoitus siis. Lähinnä kuitenkin rock henkinen. Vaatekaapista siis löytyy niin niittivöitä/koristeluja, kuin korkea vyötäröisiä/kukkahameitakin mutta myös etnisiä vivahteitä. Tunnen tyylini sillai hyvin että tiedän varsin hyvin kaupassa onko joku minun juttuni, muodin mukaan en juuri mene vaan poimin ne itselleni sopivat jutut. Muistan kun teini-iässä ostin pillifarkkuja kun leveälaheiset housut olivat muotia, enemmän out ei silloin varmasti olisi voinut olla :D

VAATEKAAPPISI PERUSTA?

Nahkatakki, korkeavyötäröinenhame, LAUKUT & VYÖT, tunikamalliset topit/mekot, lyhyet jakut

MITÄ VÄREJÄ SUOSIT?

Perus musta (ehdoton!!), valkoinen ja ruskea. Harmemmin harmaata, koska tekee minut kalpeaksi. Lisäksi vihreän erisävyt, violetti,punainen, tumman oranssi sekä kirkkaan/sinapin keltainen.

MITÄ MUUTTAISIT/LISÄISIT TYYLISII?

Rakastan asusteita ja haluaisinkin lisätä koruja pukeutumiseeni, vöitä käytän kyllä paljon. Kerrospukeutuminen on myös taitolaji jota en ole vielä kunnolla oppinut. Lisäksi ehdottomasti väriä, tuppaa olla mustan puhuvaa!

TYYLI-IKONISI?

Ei juurikaan ole, mutta äkkiseltään tulee mieleen seuraavat naiset:

       

Sara La Fountain, jolla on kerrospukeutuminen hanskassa ja usein tyylissä sekoitettu klassi suuttarockhenkisyyteen.

    

Maria Lund on aivan ihana kokonaissuudessaan, niin meikit, kampaukset kuin vaatteetkin! Ei mikään feikki fiftari.

 

 

Jeannie Mai, joka juontaa ohjelmaa HOW DO I LOOK? Hän osaa leikitellä väreillä ja tyyleillä, ja on aina hyvin persoonallinen ja naisellinen. IHAILEN! Rohkeita yhdistelmiä löytyy usein päältä myös.