Aloin tuossa tuloksia ihastellessa miettimään, että minkä tekojen takia olen saanut tuloksia, koska kaikki tuntuu tapahtuneen kohtuu vaivattomasti. Niin päätimpä sitten miettiä asioita tarkemmin ja  näyttää teillekkin etten ole seisonut vain tumput suorana, ja ettei kaikki ole kirkastunut vain pahan päivän mentyä ohitse :)

BLOGGAUS

- Niinkin yksinkertainen ja pieni asia kuin onkin, niin vaikuttanut mielestäni suuresti. Saanut ottamaan aikaa itselle ja omille tunteille samalla kun päivittelee blogia, lisäksi auttaa jäsentämään ja sisäistämään omia ajatuksia, tunteita ja ongelmia. Tuossa tapahtuukin jo ratkaisevia tekijöitä muutoksen kannalta.

TESTIT (elämä pelissä, onnenpyörä yms.)

- Auttaneet huomaamaan mitkä asiat ovat pielessä ja mitkä hyvin, mitkä asiat ovat itselle tärkeitä ym. järjestänyt ajatuksia. Ennen kaikkea auttanut huomaamaan/tietoa asioihin ratkaisuja (pienet askeleet)  ja saanut motivaatiota tulosten parantuessa, mikä luonnollisesti ruokkii itseään. Myös itsensä tunteminen on lisääntynyt.

TAVOITTEET (pienet askeleet)

- Saanut tekemään asioita, mutta ei kasannut taakka liiaksi niin että innostus lopahtaa, saanut luotua siis rutiineja. Muistuttanut että asioiden eteen pitää tehdä jotain ja pienikin asia vie lähemmäksi, näkynyt tuloksissa muttei ole synnyttänyt tressiä.

Tässä varmasti tuloksieni perusta, mutta lisää tekoja löytyy paljon joita listailen myöhemmin paremmalla ajalla!